slide show

Posted: | Embedded in: Toby Regbo

0

Toby Regbo i 'Maleficent'

 
Vet inte om ni kanske visste om det? Själv hade jag ingen aning om det - men Toby är med i den uppkommande skräck fantasy filmen 'Maleficent'. Det är en ny variation av Walt Disney's Törnrosa men berättas från antagonisternas* sida.
 
Maleficent utforskar den oberättade sagan av Disney's mest ikoniska skurk från 1959 år klassiker Sleeping Beauty/Törnrosa och delar av hennes svek som i slutändan vänder hennes rena hjärta till sten. Driven av hämnd och en våldsam lust att skydda morerna över vilka hon bestyr över, Maleficent placerar en grym och oåterkallelig förbannelse över den mänskliga kungens nyfödda barnet Aurora. När barnet växer, Aurora är fångad i mitten av den sjudande konflikten mellan skogsriket som hon har vuxit till kärlek och människoriket som håller hennes arv. Maleficent inser att Aurora kan vara nyckeln till fred i landet och tvingas ta till alla drastiska åtgärder som kommer att förändra båda världar för evigt.
 
De började att filma 18 Juni 2012 och är schemalagt att säppas 20 Maj 2014 i år.
 
Toby kommer att spela en delad roll med Michael Higgins som den unge Stefan. Sharlto Copley som vuxne Kung Stefan. Elle Fanning som Aurora, Vivienne Jolie-Pitt and Eleanor Worthington Cox som unga Aurora. Angelina Jolie som den självaste Maleficent 'Härskaren av all ondska', Elle Purnell och Isobelle Molloy som ung Maleficent. Med dem har vi bl a Sam Riley, Brenton Thwaites, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville och många fler.
 

Comments

Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:
Trackback