slide show

Posted: | Embedded in: Åsikter

1

Åsikter om 1x21 "Long Live The King"

OBS! Detta innehåller spoilers för dig som inte sett 1x21!
 
 
Okej, jag ska vara helt ärliga mot er. Jag har totalt tappat intresset av Reign men ändå älskar det. Jätte konstigt jag vet. Nej men jag tycker att den har förlorat sin handling. Men det här avsnittet var som vanligt inte så roligt. Kände att det var fast i det samma gamla. Francis och Mary bblev ju glada av att se varandra men sen poff så blir det bråk. Kenna och Bash går närmare varann och de nu känns som ett riktigt par som faktiskt älskar varann. Jag undrar vem den där lilla killen är, tycker han verkar skum. Lola har ju verkligen satt sig i en jobbig position. Vi som trodde attdet var Lord Julien men istället var det hans..vad han nu var. Men hon kan i alla fall säga att barnet är hans. 
Såg nyss att jag har inte gjort åsikter på väldigt länge. är nog för att jag inte har gillat de senaste avsnitten. Jag tycker att de innan bröllopet faktiskt var de bästa. Eller de efter Mary rymde med Bash inklisive det avsnittet då. Jag tycker att hon var mycket vackrare då också. Hon är vacker nu med, men nu är hon gift och måste ha alla sina kläder så högt upp i halsen. Minns avsnitt två då hon hade den vita klänningen med röda blommor i håret. Så vacker. Blev inte så mycket men som sagt, känner lika för alla.

Comments
Anonym säger:

Håller med :P Tycker det blivit barnsligt sista tiden. Mer seriöst i början, en helt annan känsla i relationerna. Hade kunnat bli hur bra som helst om det fortsatt som i början men tycker inte om utvecklingen och dessutom går allt för fort fram.

Postat: -Skriv ditt namn här:

Skriv din mail adress här: (privat)

Skriv din URL/Blogg adress här:

Skriv din kommentar här:
Trackback